Eg spurde om denne froskejuicen hadde nokon postitiv effekt, og fekk til svar at den var god for beina og for hjernen! Då var saken klar, ein froskejuice, takk. Frosken vart halshogd, flodd og sløyd, før den vart lagt i liquadoraen(blender). Der vart det tilsatt banan, honning, vatn med anis og noko mjølgreier. Og så vart alt blanda godt saman. Hu som tilberedte denne delikatessen, silte juicen og ga Helge Dagsland og meg kvart sitt glas med sugerøyr i.
Det er vel å ta hardt i at me tok det på styrten. Smaken var noko halvsøtt, at det i tilegg var lunka, gjorde ikkje opplevelsen bedre. Men me drakk nå. Me hadde med eget TV-team som dekka denne historiske begivenheten.
Vil du lesa meir om prosessen der dei laga juicen vår kan du sjå kva Helge har skrive:
http://heldags.blogspot.com/2008/03/advarsel-ikke-for-sarte-sjeler.html
5 kommentarer:
Bien provecho...
Og fyt i froska!!!
når jeg leste dette Trodde først du hadde en ekstremt livlig fantasi eg Sverre, men etter å ha set på den andre bloggen så....... det kan jo umulig gjøre godt for noe som helst. Du kan jo ha det som forrett en gang dere skal ha bursdag når dere kommer hjem, så skal jeg nok prøve, men ha bøtta klar :)
¡¡Qué macho sapito, Sverre!!
Æsj. hva frosken rå?
Stemmer det Sofie. Eg har prøvt steikt frosk og, det var bedre. Froskelår i Kina.
Legg inn en kommentar