torsdag, mars 13, 2008

Konferanse
Ja, då har me hatt konferanse, og det var ei travel, men kjekk veka. Ungane hadde tema om påsken, og Silas fekk vera med på skulen. Frå nå av skal han gå mandag og fredag på førskule. På søndag etter kyrkjetid var det grilling og leik. Det tok heilt av når det dukka opp ein oppblåsbar rutsjebane.
Ellers var det besøk av Linkus frå Superblink.
På konferansen var det ein dag som vart via til strategi. Ellers var det besøk frå Norge og Danmark. Mykje god forkynnelse og interessant samtale om arbeidet.
Me som bur i Juliaca hadde ansvar for ein festkveld, med mykje god mat og fantastisk program og humor. Det tok heilt av:)
Nå reiser eg til kysten på generalforsamling i kyrkja, mens resten av familien blir i Arequipa.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Sverre! Hyggelig å lese på bloggen, håper alt er bra og at dere trives! Her koser vi oss, idag var det halv dag på skolen, og de fleste var klar for ferie!;)
!Feliz semana santa! Hilser med Joh.19,vers 30

Mvh Gunhild:)

Anonym sa...

Jambo Hovdas! Uka etter påske samles vi til konferanse i Nairobi. Misjonærene fra Mbulu og Arusha skal ha ansvaret for festkvelden (det er oss)... Gode tips mottas med takk! Ellers er det kjekt å følga med dokke på bloggen - så fortsett den gode trenden! Mvh, Stenslands

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

TIL SILAS FRA LYDIA OG ELINA DET VAR KJEKT Å SE BILDE AV DEG EN GOD HILSEN