onsdag, oktober 10, 2007

BursdagsfeiringI dag har eg feira min 38. bursdag. Før eg hadde stått opp kom kone og barn syngande inn med gratulasjonsklemmar og presangar. Eg fekk ein ståltermos, og litt hyller til å halda orden på kontoret mitt(håpe det hjelper).

Me fekk besøk av to glade gutter frå Bømlo i dag. Far til ein eg gjekk på Tryggheim med og ein kamerat av han. Dei fekk vera med på komlemiddag og vart vist litt rundt i Juliaca. Så fekk dei vera med på kombinert misjonærmøte og bursdagsfeiring om kvelden.

Det var ein koselig kveld. Bursdagskaka fekk eg lov til å begynna på. Gild peruansk skikk.

Takk til dokke som ringte, sendte meg mail eller kommentar på min store dag. Fy skam til dokke andre!

11 kommentarer:

Jan Magne sa...

Hey. Flott blogg. Gratulerer med dagen!!
Hilsen Jan Magne Forseth m/familie

Anonym sa...

Det såg koseligt ut:D
Masse lykke te i Peru med det viktige arbeidet.
Ber for dokk- store og små!

Anonym sa...

Heisann!
Oppdaga bloggen deres for en tid tilbake. Trivelig å følge med dere. Dere er jammen gode til å oppdatere bloggen. Har aldri kommet så langt som å kommentere bloggen, men fikk påskudd i dag: GRATULERER med dagen, Sverre. Håper dere har hatt en fin dag. Ha det godt, alle 7. Gud signe morgendagen og tjenesten!

Anonym sa...

Gratulerer med dagen og velkommen til fjells. Håper dere får gode dager i verdens styggeste by, men som ingen som har bodd der, ville vært foruten. Lykke til.
Kjell J

Anonym sa...

Hipp hurra for deg, Sverre.
Gratulera med dagen og fyll termosen med kaffi, nyt så livet og "dråpen". Oppdaga bloggen via en eller annen som jentene våre hadde som sine kontakter. Nå kjem me til å følge med, og dokke har virkelig vore gode på oppdatering.
Ska helsa fra jentene og "maen"

Sverre sa...

Takk for gilde helsingar. Det hjelpe tydeligvis å skjenna litt:)

Anonym sa...

Gratulera me dagen, eg e ikje den flinkaste i verden t å huska bursdager, så vidt eg huske min egen lenger. håba du hadde en fin busdagsfeiring me kage å greie. 38 e jo en fin alder det, du holde deg endå ung.

Anonym sa...

Kjekt å lese om dere! Dere er gode og vi prøver å huske på dere i bønn. Gratulerer på etterskudd!
GunhildF-J

Anonym sa...

Hei godtfolk der ute.
Velig gildt å holda oss i hjemlandet oppdatert via blogg. Me huske på dokk. Hilser med sangen "hele veien går han med deg" Innholdsrik sang til alle slags dager. Hils gjengen.
Mvh. svein

Anonym sa...

Ups.....gratulerer saa mye med dagen paa etterskudd. Kjekt aa se paa bloggen deres, flinke til aa sette inn bilder og skrive, vi har noe aa laere der ja.
Hils alle sammen.
Raphael og Beathe

Unknown sa...

gratulere med dagen:)