mandag, september 28, 2009

Fullt hus i AzangaroDette vart ein gledens dag. Me har vore over eit år i Azangaro, og det har ikkje vore mange som har kome på møtene me har hatt kl 10. Men nokre har alltid kome.
Ei stund har me tenkt på å prøva med ettermiddagsmøte, sidan det er torgdag på søndagane og mange er svært opptatt med kjøp og salg om morgonen.
I dag begynte me med møte kl 15.30, og kyrkja vart full av barn og vaksne. Me hadde med oss eit par ungdommar som hadde dukketeater, og som hjalp oss med musikken.
Det var så utrulig kjekt å sjå at kyrkja vart full. Hu dama som me leiger hos, gjekk å henta ein ekstra benk, slik at alle skulle få sitja.
Nå håper me og be om at dei som kom i dag, vil koma igjen, og at Guds Ord kan få gjera sin gjerning i hjertene deira.

Mika syntes møte drog ut, og fann ein triciclo han kunne setta seg i

4 kommentarer:

Elisabeth sa...

Så spennande! Masse lykke te videre :)

-Måtte innrømma at eg måtte dra litt på smilebåndet når eg såg dåkke hadde våre innom sjukehuset igjen! (Bra det gjekk godt med Mika, forresten)
Har dåkke tellingå på kor mange gonger dåkke har våre der? Eg trur eg hadde komt ut av det av mindre ;)

Anonym sa...

Godt å sjå at alt er som det skal. Folk kommer til kirka i Azangaro, den norske gjengen på høyfjellet får opplevd nye ting(Lampa) og sykehuset i Juliaca får sy litt gringos.

Saver dere/Peru
Olav

Unknown sa...

Hei.
Kjekt å hørra at det komme meir folk i Azangaro:)
Me har prøvd å ringa både i kveld og på dagen te Sverre, men uten hell. Håpe dåkke har det bra, på tross av sykehusbesøk.
Me på Tryggheim Ungdomsskole har valgt misjonsprosjekt i Peru. Hovedsaklig Crucero og Någe i Moho. Me håpe me kan holda kontakt med dåkke i forbindelse med det..
Kanskje me kunne blogga eller mailt te David og??
Marit

MorMonsen sa...

Heisann, så kjekt å lese om at det kom så mange på møte! Håper det fortsetter slik:-)
Vi følger med dere:-)
Berit...og sikkert Vidar