mandag, august 18, 2008

Første møte i Azangaro

I dag var me med på misjonshistorie. Oppstart av ny menighet i Azangaro vart markert med stort(og langt) friluftsmøte på Plaza de Armas i sentrum av byen. Mange forskjellige musikk-grupper(og musikkstilar) var med å vitna om Jesus med sang og musikk. Me hadde leigt eit skikkelig høgtalar-anlegg, så mange fekk høyra sang og vitnesbyrd.
Formann i Concilio Nacional(hovedstyret) tala enkelt og klart, og ca 15 kom fram til forbønn. Eg snakka med ein som ville ta imot Jesus som sin frelsar, det var stort. Be om at han må koma i kyrkja å få bli bevart og grunnfesta i trua.


Under heile møtet sat ei gruppa under plattformen og ba for folket og møtet.
Me har fått leiga eit lokale på ein strategisk plass i byen, og skal ha møter der torsdag og søndag. i dag fekk me ein heil del kontakter som me kan besøka og samtala med.

Det er kjekt å vera i gang, og det var ein flott start på arbeidet i Azangaro.

Før møtet i dag var det gjort ein del for å gjera kyrkja kjent, og for å invitera folk til åpningsmøtet. Dei hadde laga nokre store plakatar som var hengt opp godt synlig i byen. Dei hadde delt ut tuesnvis av invitasjonar, og på laurdag køyrde me rundt med høgtalar på bilen og inviterte til møtet.
Og det var mange folk som kom og var med på møtet. Ein god gjeng kom og frå kyrkjene våre i Juliaca, og var med å støtta opp om det nye arbeidet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tippe de va en goe trøkk i de høytalarane der ja.

Mona og Geirmund Monsen sa...

Kjempe!!!
Flott at telte va leigd ut fra Paradis.....

Unknown sa...

Spennande og kjekt å høyre! Lykke til videre. Vi er med!

Elisabeth sa...

Spennande! Følgjer med eg og :)