torsdag, mai 22, 2008

Datatrøbbel

Denne veka har eg bibeltimar på eit pastorkurs på CLET(bibelskulen). Eg hadde forberedt ein god del på forhånd, og på søndagskvelden skulle eg skriva ut bibeltimen til mandag morgon. Men då var skjermen svart, og det har den vore sidan då. Eg har prøvt å få reparert PC-en, men det har eg ikkje fått til. Nå er den sendt til Arequipa, og eg håper jo litt at eg må kjøpa meg ein ny, men me får sjå. Men det blir nok litt lite oppdatering her nokre dagar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Peter
Nå var det kjempelenge siden eg hadde skreve noko. Me har sett masse bilder i helga, og då lengta eg etter deg for du var på mange bilder.
Eg har det bra. Eg er masse med Adrian Risa, og me spenne møje fotball. De er veldig jillt med fotballkort,så me samlar og bytter masse. I sommar skal eg på Bobby Charlton fotballskule, gal glede meg til det. Snakkes. Helsing din venn BERNT

Anonym sa...

Det er lenge sidan eg har skreve te deg.Men nå sa pappa at du hdde skreve te meg og derfor vile eg skrive te deg.I sommar ska eg te jongelen eg glede meg.Men nå er det bare 1 år te eg kåme te Norge det blir kjekt.Men nå er det ikkje lenge te eg har bursdag.Helsing PETER.