søndag, desember 26, 2010

Julefeiring

Julafta her begynte med ein god frukost, før me gjorde oss klar til gudsteneste. Me var mange norske/danske samla både av fastbuande og gjester.
Etter gudsteneste var det nokre som satte i gang med forberedelsar til pinnekjøt-middag, andre fekk tida til å gå med forskjellig tidtrøyte. Pinnekjøtet smaka fantastisk godt, og nokre åt nok meir enn dei strengt tatt hadde trengt.
Så var det tid for juletregang og så var det utdeling av pakkar. Stemningen var høg, og alle var godt fornøgde. Rundt midnatt begynte fyrverkeriet for å markera Jesu fødsel, og nokre av oss var ein tur ute og brente av nokre kina-puttar.
I morgon skal me i kyrkja, før me set nasen mot Stillehavet.


 Her er me klare for pinnakjøt
 Dette var spennande!
David, Mika, Silas, Solveig og Peter, fine gjeng

3 kommentarer:

Snekkerfrue sa...

Ja, for ein kjempefin gjeng!
D e så kjekt å følla me på live i Peru, dåkke e så fine og stilie alle i hob! D va ein fantastisk sangopptreden av Mika og Solveig.=)
Ønske dåkke ein fortsatt fin julefeiring, ver gla dåkke sleppe 17 minusgrade som me he her i Norge!
Mamma og pappa hadde au lyst å senda ein helsing t dåkke!
Feliz Navidad, Prospero año y felicidad! =D
Juleklem frå Dagny Irene

Arnfinn Gilje sa...

Me vil ønska alle en god jul og et godt nytt år. kjekt å se bilder fra deres julefeiring. David må passa godt på lommeboka si....
Her på ålgård er alle heima nå i julå og me koser oss store og små.I dag skal vi til gilja å drikke kaffe sammen med Ingeborg og Steinar.

Anna sa...

Fine gjeng!!
Og alldeles smáfrekt skovalg til dressen.. :)