søndag, april 04, 2010

Kyrkjebesøk

Nå sit eg faktisk på Fogn og blogger frå livet i Peru. Eg sleit litt med å få legga ut bilder frå Juliaca, men frå Fogn går det som ein lek. Eg er bare heima ein snartur, for dei som lurte på det. Skal på kurs.


Når me hadde besøk av Elin og Endre, var me ute på eit par turar. Først var Endre, eg og sonepastor Sebastian ein dagstur for å besøka tre kyrkjer der det er lite folk som kjem(ei av dei har ikkje møter lenger). Det er fint på landsbygda nå, hausttid. Fleire plasser såg me folk som tok opp poteter og skar korn. Me fekk samtala og dela Guds ord med lederane i kyrkjene, og dei treng oppmuntring og besøk. (Dei tre nederste bildene er frå den turen)

Ein annan dag var me i ei bygd utanfor Azangaro. Der hadde lynet slått ned, og då er tanken her at Gud er sint på dei. Så då pleier dei å ofra til moder jord. Her ønska dei å ha eit kristent møte, der me kunne dela Guds Ord og be for familien som bur der lynet har slått ned.

Dei hadde bedt inn slekt og naboar, så der var mange som ikkje vanligvis høyrer Guds Ord. Det var flott å vera der, og sei noko om Han som har tatt straffa for våre synder, slik at me kan ha fred med Gud, og sleppa å vera redde for Guds straff. (dei fira øverste bildene er frå denne turen)

Ingen kommentarer: