onsdag, januar 14, 2009

Tagging


For ei stund sidan oppdaga eg at ein eller annan hadde gått berserk med sprayboks på eiendommen me leiger. Eg synes det var noko kjent med den signaturen, men er litt usikker på kven som er gjerningsmannen/kvinnen.
Sidan eg rekner med at eg har ein del lure leserar, ber eg om hjelp til å løysa dette mysteriet. Kven har tagga? Trykk på kommentarer og gi meg ditt tips.

13 kommentarer:

Anonym sa...

det e nok en som prøve å fortella deg om keffor en retning sør, øst, vest, og nord e i. Har en mistanke om at det kan ver han far din, Johannes, han e jo der nere nå... he he, men det kan jo ver andre og, kansje Silas har lert någe nytt..

Anonym sa...

Godt nyttår!
Fra Torvastad på Karmøy kommer et tips om at gjerningsmannen skriv nynorsk;-) A (aust)i stedet for øst skriver ikke hvem som helst...
Fam Monsen, med Berit og Vidar i spissen, venter i spenning...

Anonym sa...

Jeg tenkte også automatisk på en nynorskfanatiker, i tillegg synes jeg det er meget merkelig å ikke ha N og S på den vertikale aksen når bokstavene tross alt er skrevet den veien de er. Det kan være veldig bevisst av en årsak jeg ikke kjenner, eller mangel på kunnskap.
Jeg velger å tro at det er Olav som står bak dette, men har blinkset med aksene for at vi skal tro at det er en av hans elever.

Anonym sa...

Tankene går til en mann som ikke går av veien for å bruke sprittusj og maling for å markere eierskap og annet, i dette tilfellet himmelretninger. Bare rart at det ikke står J.H skrevet ved siden av......... Lukter det mentholatum eller annet på åstedet?

Anonym sa...

Hei Juliacarar og damer! Godt nytt år! Har gått med høydesjokk og pustebesvær etter rapportene fra dere! -Amatørdetektiven våkner til live i forb med slike mysterier som bes løst. Straks jeg så bildet, kom d som et lynnedslag: Her er det husfaren som forsøker å lure en hel verden til å tro at det er den besøkende luringen som er gjerningsmannen. Sverre, du har deSverre med fantestrekene dine endatil fått folk til å mistenke din uskyldige Silas! Din røver! Dos amigo, bedre lykke neste gang! Hils til JH og SH og fortell dem deres uskyld! Og pass deg med videre tagging eller andre sprell, så du ikke havner i kasjotten!! Ingenting må blokkere norgesbesøket til sommeren vet du vel!! Hilsen fra et hus der folk og fe lengter og gleder seg ekstra til gjensyn og samvær med Hovdaaz! Velkommen!!! Mvh Per med familie.

Anonym sa...

Amigo bastardoz! Jeg har lenge tenkt at Årets bilde 2008 burde publiseres ekstra! Om ikke annet, skulle der kunne vies plass i Utsyn. Bildet som ble tatt av den bandasjerte bandidosen etter stuntet på den kuuuuuuuuule oksesafarien. En spenstig tekst til et slikt premiebilde er vel heller ikke noe problem å få til!

En liten oppfordring/formaning til slutt: La 2009 få lov til å bli et fredeligere og mindre dramatisk år enn det som ligger bak. Det vil gjøre det mer avslappende og komfortabelt for familie og venner rundt omkring på kloden ellers. Styr stuntene dine Sverre, og la heller dine sønner ta dem i stedet for! De trenger likevel å herdes for det voksne liv. -BG, Gilli, la ikke din tøffe mann få tyne deg helt, over berg, fjelltopper eller nede i jungelen for den saks skyld.....
Ha det ellers godt på alle vis, hele gjengen! Mvh oss i Opstadvn. 40.

Marit og Leif Thingbø sa...

Fekk så lyst å ønska dokke godt nytt år...Ser ut for at livet er svert bra i Peru. Solveig tar jo kaka då!!! Hos oss er det for tida varmt og tørrt. Folk lengter og sukker etter regn. Åkrane er pløyd og sådde...og me ber om at Gud må åpna viduet på vidt gap. Ellers er det veldig bra med oss to her i Katesh.
Klem fra marit

Anonym sa...

Hehehehehe...eg signere Knut Harald her :o)

Anonym sa...

Det er ingen tvil om at personane omgangskretsen til Sverre har mange gode eigenskapar(meg inkludert). Det eg stiller meg meir skeptisk til er korvidt dei har tilfredsstillande kapasitet til å løyse gåter(meg ikkje inkludert), som i denne saka.

I og med at mitt svært så kongelege navn vert trukke med i denne affæren, er det på høg tid at eg tek til motmæle og løyser saka ein gang for alle.

Denne tagginga har ikkje noko med himmelretningar å gjere. Det er noko sjølv eit barn bør forstå. Det heile handlar om ei eller anna duld, tragisk hendig like før nyttår(Noko og veit sidan eg fyrte kinaputtar på teikninga nyttår).

Dette teiknet er ei forkorting for: "Sverre angrar noko voldsomt"(Noko som forklarar "a" i staden for "ø") Kva han angrar på, veit eg ikkje, men det faktum at det er mogeleg å sjå teiknet frå "hans" "eige" soverom, kan gi indikasjonar på kven unnskyldninga er mynta på. Nok om det.

Reknar med at Sverre offentleg går ut og ber og tilgjeving for det han har gjort i nær framtid. Og at han ikkje skyldar det heile på sin nynorsktalande far som delvis for å finne ut i kva retning han bør gå for å komma til Fogn, delvis for tidsfordriv og delvis rett og slett berre på bøll har tatt sprayboksen i hende.

Takk for oppklaringa mottas med takk.

Anonym sa...

definitivt ein som er glad i geografi og retningar.Eg slutter meg til søster Anna og KH. Det må vere JH.Elin i Bergen.

Sverre sa...

Det er kanskje på tide å løysa denne gåta, så eg slepp fleire usaklige personangrep frå anonyme Olavar.
Tagging er noko med ofte forbind med unge, rastlause menn. Difor er det noko spesielt at taggaren i dette tilfellet er 70-år! Eg skal ikkje nevna navn, men det har vorte antyda før at han ofte bruker signaturen J.H. Det kan eg bekrefta. Ellers takk for stort engasjement. Eg angrer forøvrig ingenting for øyeblikket!

Anonym sa...

Ja eg var aldri i tvil!

Anonym sa...

Ikkje eg heller :)