lørdag, oktober 04, 2008

Svømmebasseng


Heilt sidan me flytta til Juliaca har me sett fram til at svømmebassenget skal bli ferdig. Og for eit par veker sidan åpna det. Det er berre nokre kvartal frå oss, og ser flott ut. Sist laurdag tok me ein mannetur til bassenget. Der var det greie garderobar, med skap til å låsa inn klær i, og sjølv om det ikkje var gullreint, så var det greit.


Dei har sagt at dei skal varma opp vatnet ganske bra, men det var ikkje heilt som forventa. Det var som årets første sjøbad på Jæren! Men det var eit par rutsjebanar og eit barnebasseng, med litt varmare og litt skitnare vatn. Det varte ikkje så lenge før eg måtte finna håndkle til gutane, men etter å ha varma seg litt på land, var det uti igjen. Det er ganske godt og varmt inni svømmehallen, for den er bygd som eit drivhus.


Alt i alt var det ein vellykka ettermiddag.
Når me var i bassenget, så var det ein kar som gjekk rundt å filma, og spurte oss om kva me syntes om bassenget. Når eg låg på sjukehuset å svitsja på TV-en, kom eg over ein TV-reportasje om bygginga og innviianga av bassenget. Og der kom sjølvsagt me blekansikter med. Så nå har me vore på lokal TV i Juliaca.
Etter reportasjen var det ein kar som hadde ein betraktning om dette nye bassenget, at det var flott at det var fullført og bla, bla, bla. Og så sa han: Det som er flott å sjå, er at dette nye bassenget kan trekka til seg turistar, slik som dei nordmennene som me såg!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Turistar ja, de va jo derfor dokke reiste t Peru, for å bada i det nya badeanlegge når det sto klart :)

Unknown sa...

"El Peru avanza" som det står på så mange vegga rundt om i Juliaca (jordvegga faktisk). Fint å sjå at dokk kosa dokk!