onsdag, januar 23, 2008

Tilbake i JuliacaDet var godt å koma heim til Juliaca etter ferie på kysten og i Arequipa. I løpet av dei første vekene i januar hadde me fått mange julekort, det var kjekt. Takk til dokke som sende oss ei helsing i post eller på mail. Det set me stor pris på.


På måndag begynte eg som lærar på bieblskulen. Underviser 11 ungdommar i kva Bibelen seier om tilgivelse. Det er ein fin gjeng, som gir respons og kjem med til tider vanskelige spørsmål.
På ettermiddagen er det tid for idrett. Dei har turneringar i volleyball og fotball.

I går fekk me 3 pakkar som me har venta leeeeeeeenge på. Dei hadde brukt nesten to mnd på reisa. Det er ikkje langt i frå at jula varer heilt til påske dette året. Men me er glade dei kom fram! Mykje godt og kjekt. I går sat eg oppe til langt på kveld og las Autofil.
Full konsentrasjon i fotballspel

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Peter. godt du hadde det jillt på ferien. har du fått pakken frå oss no? håpar det.

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

文章 sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,AV女優,美女,成人圖片區,080苗栗人聊天室