søndag, september 02, 2007

Agua es vidaAgua es vida

Dette var mottoet til vannverket her i Peru sist me var her. Kanskje har dei det ennå. Det betyr vatn er liv. Når me bur i eit tørt ørkenområde, blir det så tydelig at vatn er heilt nødvendig for alt liv. Det er ein del parkar her i byen, og dei må vatnast jevnt og trutt, viss det skal veksa og blomstra der. Dei har nokre kreative vannsprederar.

Me har reist til Peru for å vatna eit tørt ørkenland med levande vatn. Då kan det bli liv, og ikkje berre det, men då kan nokon få evig liv.

Joh 4:10:
Jesus svarte og sa til henne: Kjente du Guds gave, og visste du hvem det er som sier til deg: Gi meg å drikke - så hadde du bedt ham, og han ville gi deg levende vann!

Eg synes dette verset seier noko om kva me skal gjera med Jesus, nemlig ta imot gaven Gud vil gi oss. Og at Han vil gi levande vatn til alle som ber Han om det.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Sverre !
Eg er imponert over kor flittig du er til å oppdatere bloggen. Det er ikkje så veldig lenge sidan eg var inne å sjekka, men nå var det allerede mange nye innlegg. Veldig kjekt å følge med på denne måten korleis de har det.
Dersom det skulle verta behov for å vatna igjen her heime nokon gong, så får eg prøva vannspreiar-patenten du hadde tatt bilde av. (som det ser ut nå så vert det lenge til me for behov for vatning)

Hels dei andre 6.

Geir Inge

Sverre sa...

Eg tenkte å skriva at dokke kunne bruka denne metoden, men så kom eg på at det sikkert ikkje er behov for vatning på nokon år.

Anonym sa...

de va en geniale vannspredar, ska testa ud en sånn en te neste sommer, er ikkje fare får vannmangel i år nei.