søndag, september 02, 2007

Agua es vidaAgua es vida

Dette var mottoet til vannverket her i Peru sist me var her. Kanskje har dei det ennå. Det betyr vatn er liv. Når me bur i eit tørt ørkenområde, blir det så tydelig at vatn er heilt nødvendig for alt liv. Det er ein del parkar her i byen, og dei må vatnast jevnt og trutt, viss det skal veksa og blomstra der. Dei har nokre kreative vannsprederar.

Me har reist til Peru for å vatna eit tørt ørkenland med levande vatn. Då kan det bli liv, og ikkje berre det, men då kan nokon få evig liv.

Joh 4:10:
Jesus svarte og sa til henne: Kjente du Guds gave, og visste du hvem det er som sier til deg: Gi meg å drikke - så hadde du bedt ham, og han ville gi deg levende vann!

Eg synes dette verset seier noko om kva me skal gjera med Jesus, nemlig ta imot gaven Gud vil gi oss. Og at Han vil gi levande vatn til alle som ber Han om det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Sverre !
Eg er imponert over kor flittig du er til å oppdatere bloggen. Det er ikkje så veldig lenge sidan eg var inne å sjekka, men nå var det allerede mange nye innlegg. Veldig kjekt å følge med på denne måten korleis de har det.
Dersom det skulle verta behov for å vatna igjen her heime nokon gong, så får eg prøva vannspreiar-patenten du hadde tatt bilde av. (som det ser ut nå så vert det lenge til me for behov for vatning)

Hels dei andre 6.

Geir Inge

Sverre sa...

Eg tenkte å skriva at dokke kunne bruka denne metoden, men så kom eg på at det sikkert ikkje er behov for vatning på nokon år.

Anonym sa...

de va en geniale vannspredar, ska testa ud en sånn en te neste sommer, er ikkje fare får vannmangel i år nei.

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色